Wordt lid van de VVD en help de koers te bepalen!

Maak kennis met het VVD-lidmaatschap. Voor slechts € 25 ben je al introductielid tot 1 juni 2018. Het introductielidmaatschap stopt automatisch, je zit nergens aan vast.

Word lid van de VVD!

Elke democratie wordt gemaakt door mensen. Mensen die meedenken met ons land – in de Tweede Kamer of thuis op de bank. Wilt u meedenken met Nederland en uw stem laten tellen? Misschien is lid worden van de VVD dan wel een goede investering. Dan krijgt u toegang tot het interne debat en heeft u een directe stem bij de verkiezing van de lijsttrekker. Bovendien stelt u ons in staat om uw belangen in de politiek beter te behartigen. Investeer in uzelf, word lid van de VVD. Want mensen maken de democratie

Maak kennis met het VVD-lidmaatschap. Voor slechts € 25 ben je al introductielid tot 1 juni 2018. Het introductielidmaatschap stopt automatisch, je zit nergens aan vast.

Als lid steun je de VVD en werk je mee aan de toekomst van ons land. Aan de vrijheid voor iedere Nederlander om zijn toekomst zelf vorm te geven. Aan een veilig, stabiel en welvarend Nederland. 

Je vergroot je netwerk, ontmoet gelijkgestemden en de politici van nu en de toekomst. Je beslist mee over verkiezingsprogramma’s en kandidatenlijsten en je wordt automatisch lid van het lokale VVD-netwerk in de plaats waar je woont.

Jongeren onder 27 jaar profiteren standaard van een laag tarief, meer informatie vind je op onze website:

www.vvd.nl